Staal lassen

Op het gebied van laswerk bent u bij Rigro Las & Montage aan het juiste adres.

Bij het lassen van staal zijn er meerdere lastechnieken mogelijk, maar het is wel belangrijk dat er met de juiste producten gewerkt wordt. Bij Rigro werken wij met de volgende lastechnieken bij het lassen van staal:

- De MIG/MAG techniek. Dit staat voor Metal Inert Gas en Metal Active Gas. Deze twee technieken worden vaak als eenzelfde techniek gezien, omdat het verschil alleen maar zit in het soort gas dat gebruikt wordt bij het lassen. De MIG/MAG techniek is tegenwoordig de meest gebruikte lastechniek vanwege de snelheid waarmee gelast kan worden en de veelzijdigheid van deze techniek.

- De TIG techniek. Dit staat voor Tungsten Inert Gas. Met deze techniek kan een zeer hoge laskwaliteit behaald worden, maar de techniek is een ingewikkelde techniek omdat er handmatig materiaal toegevoegd moet worden tijdens het lasproces. Bij Rigro zijn wij gespecialiseerd in deze techniek, waardoor het mogelijk is om volgens deze techniek te werken.

- Electrode lassen. Deze techniek is relatief eenvoudig en zeer praktisch. Er is apparatuur voor nodig die goed verkrijgbaar en licht van gewicht is. Bovendien is deze techniek in veel verschillende omstandigheden toe te passen, zoals onder water of buiten terwijl het licht waait.

Bij Rigro kunt u terecht voor…
- Het aanpassen van stalen voorwerpen;
- Het uitbreiden van stalen voorwerpen;
- Het ontwikkelen van stalen producten.
Bent u geïnteresseerd in deze diensten? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Offerte opvragen

Vraag voor deze dienst eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.